Brother Luminaire Innov-is XP1

15.999,00

Ware perfectie en luxe in één combinatie

De Brother Luminaire XP1 is de nieuwste en meest uitgebreide naai- en borduurmachine, met een borduurbereik van 408 mm lang en 272 mm breed, meer dan 755 ingebouwde steken en een hoge naai- en borduursnelheid tot 1050 steken per minuut. 1157 ingebouwde borduurmotieven in verschillende afmetingen en 24 borduurlettertypes. Met gemotoriseerde boventransportvoet, 4 borduurringen, uitgebreid accessoire pakket en 5 jaar garantie.

 

Uitverkocht

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,-

 • 14 dagen niet goed geld terug
 • Vóór 14.00 uur besteld, vandaag verzonden

Beschrijving

Naaisteken:
DeXP1 heeft een lasergeleide lijn markering, voor rechte steeklijnen.
De steeklengte en -breedte is instelbaar tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm.
Door het zijwaarts transport kun je maxisteken maken.
Met 16 volautomatische 1-fase knoopsgaten en maar liefst 4 alfabetten. De knoopsgaten worden, dankzij het intelligente camerasysteem, automatisch op de juiste grootte gemaakt. Werkt ook op fleece- en stretchstoffen.

Geavanceerde functies: De volledig automatische bovenspanning zorgt voor regelmatige steken en de automatische knipfunctie maakt uw schaar overbodig. De machine heeft een volledig automatische persvoet, waardoor je bijvoorbeeld makkelijk kunt quilten. Altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. Ook heeft de Brother Luminaire Innov-is XP1 een zeer grote naairuimte van 332 mm rechts van de naald, ideaal voor quilt of andere grote projecten.

Borduren op niveau: De Brother Luminaire Innov-is XP1 heeft een extra groot borduurgebied van 408 x 272 mm. U kunt zelfs uw eigen afbeeldingen scannen! De machine maakt er dan automatisch een borduurmotief van, in enkele seconden. Ook scannen en meanderen en automatisch meanderen is mogelijk: voeg op iedere gewenste plek meandersteken toe en de Innov-is XP1 doet het werk voor u. Met de led-pointer ( projector ) plaatst u al uw steken en borduurmotieven haarscherp op de juiste plaats. De interactieve projector toont de ware grootte , breedte en lengte van de steek rechtstreeks op de stof, voordat u begint met naaien. Projecteer het borduurpatroon voor een uiterst nauwkeurige plaatsing. Met My Design Center creëer en realiseer je ontwerpen direct op het scherm. Met de ingebouwde camera, met extra brede beeldopname scan je snel en secuur je ontwerpen in.

Gemakkelijk te bedienen: Op het grote kleuren touchscreen ziet u de steek op ware grootte bij de door u gekozen instelling, inclusief alle informatie.

Handige extra’s: Met 2 usb-poort, voor het importeren van eigen borduurpatronen. En handig als u de machine in de toekomst wilt updaten. Mochten er nieuwe technieken uitkomen, dan kunt u deze eenvoudig toevoegen. De energiezuinige, 8-voudige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op uw werk. De lampen zijn instelbaar, voor extra precisie. Handig als u met donkere stoffen werkt.

Belangrijke functies:

 • Revolutionaire projector – bekijk uw ontwerp op de stof, nog voordat u start met borduren.
 • Extra groot borduurgebied: 272 x 408 mm / 4 extra grote borduurramen
 • Grote vrije arm: 332 mm – ruimte voor volumineuze projecten en king-size quilts
 • Ingebouwde camera met extra brede beeldopname
 • Automatische knoopsgat – de camera detecteert de grootte van de knoop
 • Capacitief kleuren-touchscreen (als een tablet)
 • Meer dan 1100 voorgeprogrammeerde borduurpatronen
 • Draadloos verzenden en ontvangen van borduurpatronen met PE-Design 11 (optioneel)
 • My Design Center – ontwerpen op het beeldscherm
 • 5 jaar garantie

Link naar Brother Luminaire XP1 Disney