Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Ada de Vries
  Op 1 februari heb ik een Babylock Enspire machine gekocht by Godefroy en ik ben zeer tevreden over de aankoop en over de uitleg en demonstratie die ik op die dag kreeg over deze fantastische overlocker. Ik heb al diverse kledingstukken genaaid waarbij ik de overlocker naast de naaimachine gebruikt heb. Ik ben heel tevreden. Alleen heb ik ontdekt dat ik nu ook nog een coverlockmachine nodig heb! Ook ben ik van plan nog een keer mee te doen met de workshop om echt goed thuis te raken op deze machine. En waar kan ik het Toldi-lock overlock garen kopen?
 • Geplaatst door Anja de Hart
  Bij Godefroy terecht gekomen via een tip van mijn collega. Wat een fijne winkel. Men neemt de tijd, kreeg alle uitleg en antwoorden op mijn vragen. Men is zó enthousiast dat je er gewoon blij van wordt. Niks is teveel. Ik ben blij dat ik mijn machine daar gekocht heb. Echt een aanrader.
 • Geplaatst door Marly
  Ook voor mij is de winkel niet dichtbij...
  Maar ooow wat rij ik er die kilometers graag voor!
  De service die ze geven kunnen er vele nog wat van leren!
  John en Ria jullie zijn een top team!
  Super bedankt....alwéér !
 • Geplaatst door Janneke van Genderen
  Ben via via bij Godefroy terecht gekomen. Wat een prettige winkel, wat een service. Het is voor mij een heel eind rijden, maar dat heb ik er graag voor over. Kan het iedereen aanbevelen!
 • Geplaatst door Tzika de Haan
  Geweldig goede service. Na een vervelende ervaring met een andere dealer, is mijn dure machine eindelijk een keer wel goed gemaakt. Ja verkopen kan iedereen, maar je weet pas echt of je je naaimachine bij de juiste hebt gekocht als hij het niet meer doet. En ik heb mijn machine helaas niet bij jullie gekocht, anders was mijn probleem wel eerder opgelost geweest. Nu kan ik eindelijk na 2 jaar wel mijn machine gebruiken. Heerlijk en nogmaals heel erg bedankt voor al het werk! Gr. Tzika
 • Geplaatst door Sophia
  Naaimachine opgehaald. Naait na onderhoudsbeurt weer als nieuw. Niet anders verwacht. Op de site van Bernina stond. NAAIEN IS MIJN YOGA.. Dat is wel van toepassing. Al 23 jaar.!!
  Goede service, instructies en goede tips. Niet alleen bij aankoop maar ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden. Dat maakt naaien tot een fijne hobby.
  John, Nichon en Ria bedankt,
 • Geplaatst door Diana Rommen
  Gistermorgen 15-09-2017 een workshop gedaan en was fantastisch .....veel geleerd met de overlock en mijn eerste t-shirtje gemaakt hele lieve mensen en heel gastvrij toppie en bedankt Gr Diana
 • Geplaatst door Karin
  Voor de derde keer vanmorgen een workshop gevolgd in de winkel. Niet alleen heel erg gezellig, maar ook leerzaam. Onder de enthousiaste begeleiding van Ria hebben we weer leuke nieuwe
  technieken geleerd met de borduurmachine. Dit met een klein groepje mensen, zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt en veel vragen kan stellen. Alles inclusief materiaal en een lekkere kop koffie. Voor € 55,- een geweldig leuke en gezellige ochtend. Dus zeker weer voor herhaling vatbaar.
  John, Nichon en Ria, bedankt weer.
  Tot de volgende keer, Karin

Gastenboek

 • 05-03-2020 - Op 1 februari heb ik een Babylock Enspire machine gekocht...  lees meer
 • 04-02-2020 - Bij Godefroy terecht gekomen via een tip van mijn collega....  lees meer
 • 18-06-2019 - Ook voor mij is de winkel niet dichtbij...
  Maar ooow wat...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Pfaff Ambition 630 € 999,00 € 899,00

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2012 - 2020 Godefroy Naaimachines | sitemap | rss