Winkelmand

Neem contact op: +31(0)162 – 42 39 94

Leijsenhoek 27 | 4901 ER Oosterhout

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,- binnen Nederland

Over ons

Welkom in onze ​Webwinkel, ​Winkel en ​Werkplaats.

Al 3 generaties lang

Dé winkel voor elk type naaister en voor elk soort naaiwerk. 
Al 33 jaar beschikken wij over een ruim aanbod innovatieve naaimachines, borduurmachines en lockmachines.

Naast de verkoop van vele merken naai, borduur –en lockmachines doen wij ook zelf de reparaties en onderhoud van alle merken. Ook niet bij ons gekochte machines kunnen worden aangeboden voor onderhoud en/of reparatie.

Al 3 generaties lang zorgen wij voor een goede service en een passend advies bij aankoop of reparatie van uw machine. Dit blijft ook in de toekomst zoals u het gewend bent! 

Kort samengevat

  • Een vakkundige verkoop
  • Passend advies
  • Een uitvoerige basis uitleg na aankoop van een machine in onze winkel
  • Goede nazorg (oplossen van storingen / extra uitleg / telefonisch of persoonlijk) 
  • Reparatie en/of onderhoud van alle merken naai, borduur –en lockmachines.
  • Inruil mogelijkheden van uw oude machine.
  • Machines worden gratis verzonden binnen Nederland

Ons fantastisch team staan altijd voor u klaar

John Godefroy

"Na eerdere ervaringen in de verkoop heb ik besloten om net als mijn ouders een naaimachinezaak te beginnen. In september 1991 ben ik op 26 jarige leeftijd op de Leijsenhoek 27 in Oosterhout gestart met een assortiment Anker, Bernina, Lewenstein en Toyota naai- en overlockmachines, en nu ruim 30 jaar later hebben we een enorm uitgebreid assortiment met ook nog Pfaff, Juki en Brother machines. Hiernaast bieden we ook een uitgebreid assortiment met accessoires en fournituren om de mogelijkheden van uw machines verder te vergroten. Al ruim 33 jaar kan de klant rekenen op een eerlijk advies, goede uitleg en bij storing op een snelle en vakkundige reparatie. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen, de koffie staat klaar!"

Ria

"Vanaf mijn 18e jaar maak ik al kleding en heb inmiddels al verschillende vakdiploma’s op dat gebied behaald. Sinds 1 maart 2008 heb ik bij John van mijn hobby mijn werk kunnen maken en verzorg ik demonstraties en workshops, en indien nodig assisteer ik ook nog in de werkplaats. Mijn kennis, ervaring en enthousiasme deel ik graag met je om het maximale uit je machine te halen. Kom gezellig langs voor informatie, tips of een gezellige workshop."

Marleen

"Voor mijn studie "Mode en Kleding" was ik 2 jaar geleden op zoek naar een goed machine. Toen ik samen met mijn moeder bij John voor een naaimachine ging kijken, werd ik al direct enthousiast. Bij mijn eerste les op de machine kreeg ik de vraag of ik misschien een bijbaantje zocht. Inmiddels help ik op zaterdagen en in de vakantie met veel plezier in de winkel met demonstraties en lessen."

Onze klanten aan het woord:

Fabiënne van Wijk - Bevelander
Fabiënne van Wijk - Bevelander
2022-10-24
Ontzettend goed geholpen bij de aanschaf van mijn lockmachine. Duidelijke uitleg gehad en er werd alle tijd voor mij genomen.
Lenny Terlouw
Lenny Terlouw
2022-10-20
In verband met het starten van een onderneming heb ik me bij Godefroy laten adviseren over de aanschaf van verschillende soorten machines. Ik heb uitgebreide uitleg gekregen en er werd goed naar mijn wensen geluisterd. De eigenaar geeft goed en eerlijk advies, zonder vervelende verkooppraatjes. Uiteindelijk heb ik 3 tweedehands machines en een nieuwe snijplotter aangeschaft. Er is veel kennis over de Scan ‘n Cut van Brother aanwezig, door een andere medewerker die veel ervaring heeft met dit apparaat. Tevreden!
Carmen van den Berg
Carmen van den Berg
2022-10-15
Vandaag een hele prettige service en advies gekregen. Na vele jaren was het fijn om weer in de winkel te zijn.
Ella Marie Naailes & Academy
Ella Marie Naailes & Academy
2022-05-19
Heerlijke zaak: superservice, goeie machines, zowel nieuw als occasion, goeie reparaties en heel veel goeie tips en info mbt naaimachinegebruik. Ik geef naailes en zonder deze winkel zou ik echt onthand zijn. Dus; een topper
Pauline Klein Paste
Pauline Klein Paste
2022-05-15
Ik ben al 24 jaar klant bij Godefroy Naaimachines en krijg nog steeds goed advies en onderhoud voor mijn naaimachine en lock machine. Daarnaast word ik altijd super vriendelijk geholpen en stap ik met een goed gevoel weer naar buiten.
Lydia Beugelink
Lydia Beugelink
2022-03-17
Als eerste wil ik dhr. Godefroy een groot compliment geven voor zijn services en advies. Als u een naaimachine nodig heeft raad ik iedereen aan om deze bij Godefroy te kopen. De services is perfect. Daarnaast is het een vakman die tot nu toe alle problemen die ik had, snel en goed heeft opgelost! Mijn naald was gebroken, daardoor liep de machine vast. Ik bracht hem langs en de machine werd ter plekke nagekeken en gemaakt super fijn! Nogmaals dankjewel! Er staat voor elk budget wel een mooie, leuke, of industriële machine. Kortom ik ben super tevreden en vind deze winkel een echte aanrader!
Diana Nooten
Diana Nooten
2021-11-29
Echt geweldig, mijn oude machine weer als nieuw.
Jolanda Goossen
Jolanda Goossen
2021-08-06
Superservice. Kom er al 30 jaar speciaal vanuit Tilburg. En blijf komen al zou ik naar Friesland verhuizen. Geeft het juiste advies. Niet het duurste machientje willen verkopen . Maar echt wat je nodig hebt.