Winkelmand

Neem contact op: +31(0)162 – 42 39 94

Leijsenhoek 27 | 4901 ER Oosterhout

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,- binnen Nederland

Over ons

Welkom in onze ​Webwinkel, ​Winkel en ​Werkplaats.

Al 3 generaties lang

Dé winkel voor elk type naaister en voor elk soort naaiwerk. 
Al 33 jaar beschikken wij over een ruim aanbod innovatieve naaimachines, borduurmachines en lockmachines.

Naast de verkoop van vele merken naai, borduur –en lockmachines doen wij ook zelf de reparaties en onderhoud van alle merken. Ook niet bij ons gekochte machines kunnen worden aangeboden voor onderhoud en/of reparatie.

Al 3 generaties lang zorgen wij voor een goede service en een passend advies bij aankoop of reparatie van uw machine. Dit blijft ook in de toekomst zoals u het gewend bent! 

Kort samengevat

  • Een vakkundige verkoop
  • Passend advies
  • Een uitvoerige basis uitleg na aankoop van een machine in onze winkel
  • Goede nazorg (oplossen van storingen / extra uitleg / telefonisch of persoonlijk) 
  • Reparatie en/of onderhoud van alle merken naai, borduur –en lockmachines.
  • Inruil mogelijkheden van uw oude machine.
  • Machines worden gratis verzonden binnen Nederland

Ons fantastisch team staan altijd voor u klaar

John Godefroy

"Na eerdere ervaringen in de verkoop heb ik besloten om net als mijn ouders een naaimachinezaak te beginnen. In september 1991 ben ik op 26 jarige leeftijd op de Leijsenhoek 27 in Oosterhout gestart met een assortiment Anker, Bernina, Lewenstein en Toyota naai- en overlockmachines, en nu ruim 30 jaar later hebben we een enorm uitgebreid assortiment met ook nog Pfaff, Juki en Brother machines. Hiernaast bieden we ook een uitgebreid assortiment met accessoires en fournituren om de mogelijkheden van uw machines verder te vergroten. Al ruim 33 jaar kan de klant rekenen op een eerlijk advies, goede uitleg en bij storing op een snelle en vakkundige reparatie. Wij hopen je binnenkort te mogen verwelkomen, de koffie staat klaar!"

Ria

"Vanaf mijn 18e jaar maak ik al kleding en heb inmiddels al verschillende vakdiploma’s op dat gebied behaald. Sinds 1 maart 2008 heb ik bij John van mijn hobby mijn werk kunnen maken en verzorg ik demonstraties en workshops, en indien nodig assisteer ik ook nog in de werkplaats. Mijn kennis, ervaring en enthousiasme deel ik graag met je om het maximale uit je machine te halen. Kom gezellig langs voor informatie, tips of een gezellige workshop."

Marleen

"Voor mijn studie "Mode en Kleding" was ik 2 jaar geleden op zoek naar een goed machine. Toen ik samen met mijn moeder bij John voor een naaimachine ging kijken, werd ik al direct enthousiast. Bij mijn eerste les op de machine kreeg ik de vraag of ik misschien een bijbaantje zocht. Inmiddels help ik op zaterdagen en in de vakantie met veel plezier in de winkel met demonstraties en lessen."