Winkelmand

Neem contact op: +31(0)162 – 42 39 94

Leijsenhoek 27 | 4901 ER Oosterhout

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 75,- binnen Nederland

Reparatie en Onderhoud

Welkom in onze ​Webwinkel, ​Winkel en ​Werkplaats.

Reparatie en Onderhoud

Godefroy Naaimachines is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken naai-borduur & overlock machines. De jarenlange ervaring en vakkennis is van vader op zoon doorgegeven. Dit alles is door John Godefroy nog aangevuld met de diverse opleidingen voor naaimachine reparateur en bij-scholing voor reparatie en onderhoud. Vanzelfsprekend blijft John ook op de hoogte van alle nieuwe innovatieve veranderingen binnen de naaimachine branche.

Wij hebben een ruime voorraad onderdelen wat weer ten gunste komt van de tijd dat u de machine moet missen. Ook niet bij ons gekochte machines kunt u ter reparatie aanbieden, we beschikken over onderdelen en accessoires van alle merken naai-borduur & lockmachines. Alle reparaties zijn voorzien van 3 maanden garantie.

U hoeft geen afspraak te maken voor reparatie of onderhoud, breng uw machine gewoon tijdens de openingstijden naar onze winkel. U krijgt een bewijsbon mee naar huis en wij bellen u op als uw machine weer klaar staat.

Prijsopgave vooraf

Ook is het mogelijk om een prijsopgave vooraf te doen. Deze kost € 30,- welke u weer retour krijgt als u tot reparatie overgaat of als u besluit tot de aanschaf van een nieuwe machine of een occasion.

Ook werken wij met vaste tarieven voor reparatie en onderhoudswerk zodat wij u vaak van te voren al kunnen vertellen wat uw reparatie of onderhoud gaat kosten, alleen de onderdelen komen daar dan nog bij.

Service

Op elke nieuwe machine heeft u 2, 3 of zelfs 5 jaar garantie (afhankelijk van soort machine) , alle garantiegevallen worden in onze werkplaats gerepareerd met snelservice, u heeft uw machine dan ook snel weer terug.

Bij aankoop van uw nieuwe naai- of lockmachine zit altijd een instructieles (uitgezonderd de lage internetprijzen), mocht u onverhoopt niet alles meer weten dan komt u gewoon even terug en leggen we het u graag nog een keertje aan u uit.